Össze-hangoló: Zeneterápiás foglalkozások

2024. február 21., szerda

18:00

Venue

Csiky Gergely Állami Magyar Színház


Alba Iulia utca 2.

Bolyai János Szakkollégium


Organizer

A Matthias Corvinus Collegium, a Bolyai János Szakkollégium és a Csiky Gergely Állami Magyar Színház egy interaktív, hangokban és mosolyokban gazdag előadásra várja az érdeklődőket.
„Legyen a zene mindenkié! A tiéd, az enyém, a miénk. Szülessen meg bennem, halljam a hangját, a csöndjét. Érezzem a ritmusát. A legfinomabb apró kis dinamikáktól a mindent elsöprő katarzisig.”

Paár Julcsi énekes, okleveles zeneterapeuta sajátélményes előadása során közelebb kerülhetünk az aktív zeneterápiás gyakorlat megismeréséhez. A kreatív műhely célja pozitív élményekkel, a gyakorlatban is használható eszköztárral gazdagítani a résztvevőket, akiknek lehetősége nyílik belépni a saját hangjuk és eszközök bevonásával létrejövő kollektív alkotótérbe.

Paár Julcsi a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elvégzése után iskolákban tanított, a mesterképzés és az oktatói élet során pedig rájött, inkább más oldalról közelítené meg a zenével való kapcsolódását és ennek átadását. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végül zeneterapeutaként diplomázott, ezzel pedig elkezdődött több szálon futó szakmai élete. Zeneterapeutaként gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozik, emellett különböző zenei projektekben vesz részt, amelyekkel átadhatja anyanyelvünk zenében megmutatkozó szépségét és segítségét. Mesealbumjai: Kerekerdő, Kerekutca, Rókatánc.

A workshopon való részvételhez zenei előképzettség nem szükséges. Az előadás felnőtt közönségnek szól.
Tisztelettel kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze:
https://feliratkozas.mcc.ro/temesvar-ossze-hangolo
A Facebook-eseményen való visszajelzés nem minősül regisztrációnak, kérjük, a regisztrációs lapot is töltse ki.

Megosztás