Célunk, hogy a honlapon megjelenjen Temesvárról minden, ami magyar. Eseménynaptárba gyűjtjük a város magyar programjait, bemutatjuk a magyar intézményeket, civil szervezeteket, sorra portréinterjúkkal jelentkezünk a közéletben fontos szerepet betöltő emberekkel, és megmutatjuk Temesvár történetét képekben. Aki magyar szakembert keres a városban, hasznos tippeket talál a szaknévsorban, az álláskeresőknek pedig az állásbörze nyújt segítséget a munkakereséshez. A kikapcsolódni vágyók böngészhetnek az étterem és kocsmakritikák között, megkereshetik a kedvenc színészükkel készült tavaszi miniinterjút vagy akár egy kvízt is kitölthetnek. Nemrég könyvajánlót és helytörténeti rovatot is indítottunk.

Ajánld fel adód 3,5%-át a Temesvárosnak!

A román állam lehetővé teszi, hogy az éves személyi jövedelemadód 3,5 százalékát visszajuttasd egy non-profit szervezetnek. Ahhoz, hogy a Temesvárost működtető Integratio Alapítványt támogasd, a 230-as formanyomtatványt kell leadni a területileg illetékes pénzügyi hivatalban (ANAF), vagyis ott, ahova az állandó lakcímed is szól 2022. május 25-ig.

Ha szeretnéd az Alapítvány segítségét kérni a formanyomtatvány leadásában, akkor töltsd le a dokumentumot a meghatalmazással együtt, és küldd el az office@integratio.ro címre. Ha bármilyen kérdésed van, ezen az e-mail-címen vagy a 0743 837 470 telefonszámon szívesen segítünk!

Ha szeretnéd, hogy továbbra is együtt építsük a temesvári magyar közösséget, támogass minket!

Köszönjük szépen!
A Temesváros csapata