Az első randevútól a diplomáciai kommunikációig – van receptje a sikeres tárgyalásnak?

2022. november 25., péntek

18:00

Venue

Bolyai János Szakkollégium


General Ion Dragalina 9, Timisoara

Bolyai János Szakkollégium


Organizer

A Matthias Corvinus Collegium és a Bolyai János Szakkollégium Dr. Kiss Rajmund előadására várja a kommunikáció és tárgyalási stratégiák iránt érdeklődőket.

Helyszín: Bolyai János Szakkollégium
Időpont: 25.11.2022., 18.00 óra

Nincs nagy különbség a randizás és diplomáciai tárgyalások között. Kommunikációs szempontból ugyanazokra a stratégiákra támaszkodhatunk partnerünk lenyűgözésében és országvezetők megnyerésében egyaránt. Egy átlagos hétköznapon – írásban vagy személyesen – a napunk 80 százalékában kommunikálunk.
Dr. Kiss Rajmund előadásában a saját és a Harvard Egyetem stratégiáit, módszertanát is bemutatja, és igyekszik a hétköznapokban is használható tárgyalási segítséget biztosítani mindenkinek.

Az előadó a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam és Jogtudományi Karán, valamint a Harvard Egyetemen és Oxfordban tanult. 2008-ban kezdte diplomata karrierjét: külgazdasági irodavezető volt Magyarország Szingapúri, Malajziai, Indonéziai és a Fülöp-szigeteki Nagykövetségén, ahol később első beosztotti pozícióban képviselte hazáját. 2014-től Magyarország állandó képviselője és nagykövete lett a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) mellett Genfben. 2015-től a Kereskedelmi Világszervezet Bosznia-Hercegovina csatlakozásáért felelős munkacsoportját elnökölte.
Tisztelettel kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze: https://forms.gle/1NM5Ra6jMBry96CLA

Megosztás