Molnár Bence

Molnár Bence_belyeg Molnár Bence színművész a Csiky Gergely Állami Magyar Színház tagja, de nem csak kőszínházban érzi jól magát, hanem szívesen kísérletezik független társulatban (Kolozsváron a Váróterem Projekttel játszott együtt), és önálló estje is van. Mozgalmas életében a táncon, zenén, utazáson kívül a környezetvédelem is fontos szerepet játszik.

 

 

 

Mi a legnagyobb ajándék számodra?
Ha azt csinálhatom, amit szeretek, és úgy, ahogy hiszek benne. Ha össze tudom hangolni az életem a legbensőbb, valódi igényeimmel. Ha találkozom valakivel, akivel automatikusan egy hullámhosszra kerülök, és kölcsönösen feltöltjük egymást. Ha hálás lehetek.

Mi életed üzenete?
A fejlődni akarás és a szeretni tudás.

Mi ellen lázadtál?
Igazságtalanság.

Hogy szeretnél megöregedni?
Feleségem, gyermekeim, unokáim szerető körében, hálával gondolva arra, hogy úgy éltem az életem, hogy semmit nem csinálnék vagy döntenék másképp.

Ha nem színész lennél, akkor mivel foglalkoznál?
Gyerekneveléssel, drámapedagógiával, kineziológiával, tánccal, sporttal, zenéléssel, utazással; na és természetesen olyan alkalmi munkákkal, melyek anyagi hátteret és időt biztosítanak minderre, vagy legalábbis ezek közül minél többre, lehetőleg legális körülmények közt. 🙂

Mi volt a legnagyobb kihívás a karrieredben?
A számomra elfogadhatatlannak tartott kompromisszumok megkötése, következményeinek elfogadása, és az ezzel járó paradox érzelmek feldolgozása.

Megosztás