Kocsárdi Levente

Kocsárdi Levente_belyegKocsárdi Levente színművész a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház tagja. Az elmúlt években színpadi szerepei mellett többször kipróbálhatta magát rendezőként is, legutóbb Patrick Ellsworth Táncos a sötétbecímű darabját vitte színre.

 

 

Mi a legnagyobb ajándék számodra?
Ha valaki(k)nek a szakmai (és nemcsak) életét jó irányba tudnám irányítani.

Mit csinálnál életed utolsó napján?
Összehívnám szeretteimet, mindenkit, kimennénk a természetbe, a friss levegőre, beszélgetnénk őszintén, elmondanék mindent, amit eddig nem tudtam elmondani, főznék eredetit, úsznánk, mozognánk, szórakoznánk, és kimutatnám szeretetemet.

Hogyan döntöd el, hogy kiben bízol?
Mindenkinek esélyt adok, nem is egyet, persze csak abban az esetben, ha felismeri azt, hogy megelőlegeztem bizalmammal, ha nem, akkor nem kell erőltetni.

Mi életed üzenete?
Merjél szabad lenni, hagyd, hogy vágyaid írják a szabályt, ne hódolj be a konvencionális szabályoknak, de legyél toleráns, tisztelettudó, szeretettel teli és eredeti!

Mi ellen lázadtál?
A konvenciók ellen, azon rendszerek ellen, amik nem az észszerű értékekre alapoznak, a manipulációk ellen, főleg a mindenfajta előítéletek ellen, minden alkalommal szeretem bebizonyítani, hogy a látszat nem mindig fedi a valóságot.

Megosztás