Februárban gyermekmegőrző program a színházban

Úgy érzi, rég nem volt színházban, de szívesen megnézne egy komédiát, netalán egy feszültséggel teli drámát? Vagy csak egyszerűen kimozdulna, de nem tudta kire hagyni a gyerekeket? A gyermekmegőrző program lehetővé teszi a lehetetlent, hiszen februárban két este is családos nézőknek kedvez a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a programot szervező Proteszt Egyesület.

Több év kihagyás után februárban ismét gyerekmegőrző programot hirdet a temesvári Magyar Színház és a Proteszt Egyesület. Február 6-án a Zeppelin grófné esete a stílbútorral című előadás alatt, illetve február 21-én a Lavina című előadás alatt a színház és a Proteszt Egyesület munkatársai foglalkoznak a gyerkőcökkel, míg szüleik a színházteremben élvezik az előadást.

A gyermekfelügyelet ingyenes az aznapra érvényes színházjegy felmutatásával, bár a helyek száma korlátozott a jelentkezés függvényében. Jelentkezni legkésőbb előadások előtt 24 órával szükséges a pr@tm-t.ro címen vagy személyesen a színház jegypénztárában.

 

szinhazi gyermekmegorzo

Megosztás