Töltődik…

A Temesvári Római Katolikus Egyházmegye hírei

Share

K-r-k

Ima a családokkal

Május hónap folyamán az internet segítségével Pál József Csaba megyéspüspök más-más családdal, csoporttal vagy közösséggel imádkozza a Rózsafüzért. A közös ima Szentatyánknak, Ferenc pápának a Szűzanyához intézett imájával fejeződik be. Az elmúlt napokban a Főpásztor több ifjúsági csoporttal, templomi énekkar tagjaival és családokkal imádkozott. Akik a hónap folyamán csatlakozni szeretnének a megyéspüspök kezdeményezéséhez, jelezzék a temesvári egyházmegye Facebook oldalán magánüzenetben, amely tartalmazzon egy elérhetőséget is: https://www.facebook.com/Episcopia-Romano-Catolică-TimișoaraBistum-TemeswarTemesvári-Egyházmegye-1786562278280073.

Ünnepi szentmise

Május 21-e áldozócsütörtök, ezen a napon a római katolikus Egyház Jézus mennybemenetelét ünnepli. A temesvári Püspökség kápolnájában Pál József Csaba megyéspüspök 7.15 órakor celebrál szentmisét magyar és román nyelvű prédikációval. A szentmisébe a temesvári egyházmegye Facebook oldalán kapcsolódhatnak be a hívek: https://www.facebook.com/Episcopia-Romano-Catolică-TimișoaraBistum-TemeswarTemesvári-Egyházmegye-1786562278280073.

Szentlélek kilenced

Május 22-től, péntektől kezdődően a temesvári Püspökség kápolnájában minden nap a 7.15 órakor bemutatott szentmisét követően kilencedet tartanak a Szentlélek tiszteletére.