Töltődik…

Molnos András Csaba

Share

Molnos András Csaba_belyegMolnos András Csaba a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház színművészeként aktív szerepet vállal a város kulturális életében. A Bartók Diákszínpad mentoraként minőségi előadásokat állít színpadra (2018-ban első díjat nyertek a Partiumi Diákszínjátszó Fesztiválon), valamint rendszeresen találkozhatunk vele különféle rendezvényeken. Például konferált a Temesvári Magyar Napokon, hallhattunk tőle szavalatot nemzeti ünnepeinken, valamint a színészekből álló Shake Kvartettel alkalmanként musical-részleteket, sanzonokat, operett-betéteket énekel.

 

 

Mi a legnagyobb ajándék számodra?
A családom.

Mit csinálnál életed utolsó napján?
Nem szeretném megtudni, hogy az életem utolsó napja. Ha előre tudnám, biztosan nem hoznék jó döntéseket. Hiszek a Gondviselésben, tehát bízom benne, hogy életem utolsó napja olyan lesz majd, amilyennek lennie kell.

Hogyan döntöd el, hogy kiben bízol?
Nem tudom azt előre eldönteni. Ebből a szempontból nagyjából egyenlő esélyt kap minden új ember, aki belép az életembe. Már sokszor tévedtem…

Mi életed üzenete?
Hiszem azt, hogy ha minden ember csak azzal foglalkozna, hogy a saját dolgát, azon a helyen, ahová „a Jóisten delegálta”, képességei szerint a legjobban végezze, működőképesebb, jobb és élhetőbb lenne a világunk.

Mi ellen lázadtál?
Az igazságtalanságok ellen.

Mi a legérthetetlenebb számodra a világon?
Hogy miért könnyebb másban keresni a hibát, és nem elsősorban saját magunkban?

Hogy szeretnél megöregedni?
Egészségesen, életvidáman, ép ésszel, szeretteim körében.