Töltődik…

A Neoton Família sztárjai a IV. Temesvári Magyar Napokon

Share

Igazi retródiszkó hangulat lesz a IV. Temesvári Magyar Napok záró koncertjén: 2019. szeptember 29-én, vasárnap, 20 órakor a Neoton Família sztárjai lépnek színpadra.

Holnap hajnalig, Tini-dal, Yo-yo, Eszterlánc, Monte Carlo, Sandokan, Santa Maria, Don Quijote, 220 felett – csak néhány azokból a fülbemászó slágerekből, amelyek eszünkbe jutnak arról, hogy Neoton Família. Ezek a slágerek – és sok más is – felcsendülnek majd.

A Neoton Família története évtizedekre nyúlik vissza. Az alapítók, Pásztor László és Galácz Lajos, a hatvanas évek közepén hozták össze a zenekart. Az igazi siker 1979-ben, a Napraforgó című lemezzel adatott meg a zenekarnak.
Attól kezdve a vokális popzenét játszó csapat sikert sikerre halmozott. Japánban tíz évig voltak jelen, számos aranylemezt tudhattak ott magukénak. Spanyolországban a Santa Maria, a Don Quijote a slágerlisták sztárja volt.
1983-ban Tokióban, a Yamaha Fesztiválon Nagydíjat kaptak Time goes by című dalukért. Az 1988-as Olimpiai Játékok egyik kedvelt dalát is Mándoki László és Csepregi Éva énekelte.

A zenekar tagjai:
Csepregi Éva – ének
Végvári Ádám – gitár
Baracs János – basszusgitár
Heatlie Dávid – dob
Lukács Andrea – billentyűs hangszerek
Lukács László – gitár

 

Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/393566491515382/

 

Neoton TMN2019