Töltődik…

Ismerős Arcok-koncert a IV. Temesvári Magyar Napokon

Share

Bár legtöbbször egyszerűen csak nemzeti rockot játszó csapatként beszélnek róluk, az Ismerős Arcok zenekar jóval több ennél: az elmúlt évek során az összetartozás és a határok fölötti – a zene segítségével történő – nemzetegyesítés szimbólumává váltak, s talán nincs olyan, aki ne ismerné Nélküled című dalukat, vagy egyéb, másik méltán híres slágerüket. A magyarországi csapatot szeptember 27-én 21.00 órától láthatja a temesvári közönség.

Igényes, kifinomult zenei világ és sokatmondó, olykor kegyetlenül őszinte szövegek jellemzik az 1999-ben alakult Ismerős Arcokat. A csak rájuk jellemző izgalmas és magával ragadó dallamvilág és az egyedi tartalommal bíró, megénekelt gondolatok kiemelik őket a kortárs magyar rockzene táborából. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Valamennyi szerzeményük a hat művész – Nyerges Attila (ének, gitár), Práder Vilmos (gitár, ének), Leczó Szilveszter (billentyűs hangszerek), Galambos Nándor (basszusgitár), Kovacsik Tamás (dobok, ütőhangszerek), Tánczos István (szaxofon, ének) – lelkének zenei lenyomata.

Az Ismerős Arcok zenekar „kortalan” zenéje generációról generációra öröklődik, és ezáltal a családok kedvelt zenekarává vált.

 

Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/488118758422269/

 

Ismeros Arcok TMN2019