Decemberi gyermekmegőrző a temesvári színházban

0780_64f4c
Volt már úgy, hogy nagyon szeretett volna kimozdulni és megnézni egy előadást, de le kellett mondania róla, mert nem tudta kire hagyni a gyerekeket? Szeretne nyugodtan, lelkifurdalás nélkül élvezni egy előadást? A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház havonta megszervezésre kerülő, családbarát programja lehetővé teszi a lehetetlent! Végre egyetlen előadást sem kell kihagynia.

Az előző évadban útjára indított kezdeményezés, mely a 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket igyekszik kiszolgálni, az elmúlt években több külföldi színház kínálatába is bekerült. A program tartalmas kikapcsolódást kínál szülőknek és gyerekeknek egyaránt, lehetőséget teremtve, hogy azok is részt vehessenek az előadásokon, akik egyébként szülői kötelezettségeik miatt eddig kénytelenek voltak otthon maradni.

Jöjjön el december 16-án a Koldusopera című előadásra, és amíg Ön az előadást élvezni, mi a Stúdió teremben berendezett játszóházban vigyázunk a gyerekekre, Salamon Katalin óvónő felügyelete mellett. Mesélünk, rajzolunk, kézművesedünk és egy percig sem hagyjuk unatkozni őket.

Bízza ránk csemetéit, Ön pedig élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást.

A gyerekmegőrzőn való részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezést igényel. Részvételi szándékát kérjük jelezze legkésőbb december 15-ig a pr@tm-t.ro címen vagy személyesen a színház jegypénztárában!

Megosztás